Close

Përtype hidhërimin dhe fito lumturinë

Gjashtëdhjetë vjet martesë asnjëri nuk kishte fshehur asgjë prej tjetrit.   Ishin të lumtur, duheshin pa masë, ndihmoheshin me njëri – tjetrin; mes tyre nuk kishte fshehtësi. Por gruaja (e plakur tani më) ruante një sëndukë, e ndërkohë, e kishte paralajmëruar burrin që të mos e hap dhe të mos pyet se çfarë ka në…

Gastriti Nervoz dhe Djegia e Stomakut – Si Ndikon Stresi Dhe Çfarë Duhet Të Bëni

Të kesh probleme me tretjen kronike të krijon një shqetësim të përhershëm. Të hash pa vetëdije, të mbyllesh në vete, të tentosh të kontrollosh gjithçka, këto janë disa nga sjelljet të cilat sinjalizojnë një fillimet e gastritit nervoz dhe refluksit. Sipas të dhënave, një nga proceset që lidhet drejtpërdrejt me cilësinë e shëndetit është pikërisht…

“Allahu ju dhëntë bereqet!”

Falënderimi i takon Zotit të botëve, paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi më të nderuarin e të Dërguarve, Muhamedin, mbi familjen dhe mbi shokët e tij. Njeriu, duke lëvizur nëpër dynja, lakmon dhe kërkon që të ketë kohë sa më tepër e ta gëzojë jetën, pasurinë, fëmijët dhe miqtë. Muslimani i lutet Allahut të…

Gazeta më e madhe zvicerane shkruan për hoxhën Halil Kastrati!

Gazeta më madhe zvicerane ‘Blick’ ka shkruar për një ndihmë humanitare që reperi gjerman me emrin Kollegah (Felic Blume) në bashkëpunim me Halil Kastratin nga Organizata Humanitare ‘Jetimat e Ballkanit’ ia bënë familjes 10 anëtarësh në fshatin Koretin të Kamenicës. Të lodhur nga varfëria, familja befasohet nga Kollegah dhe Halil Kastrati të cilët ndihmuan familjen…