Close

Kombinimi cudibërës i fikut dhe ullirit

Kombinimi cudibërës i fikut dhe ullirit “Pasha fikun dhe ullirin”! Ky është ajeti i parë i sures “Tin”. “Pse pikërisht fiku dhe ulliri? Përveç dobive të panumërta të tyre,kohët e fundit shkencëtarët kanë zbuluar diçka shumë interesante që gjendet në kombinimin e tyre. Truri i njeriut prodhon një lëndë që quhet “mitaloitonid”. Koha më intenzive…

Nxënësi që s’e preu pulën!

Nxënësi që s’e preu pulën! Një profesor një ditë u dha detyrë të veçantë nxënësve të tij. U tha: të gjithë prejeni nga një pulë në shtëpi dhe silleni nesër, por keni kujdes, asnjëri të mos u shoh gjatë prerjes. Nxënësit të nesërmen u kthyen me pulat e prera në qese, përveç njërit! Profesori ua…

Disa grekë “shqiptarë”, jobesimtarë, tallen pa shije me hoxhollarë

Faqja e njohur e cila nxit urrejtje në mesin e popullit Shqiptarë “Feja e Shqiptarit është Europa” së fundmi ka plasuar një video tepër provokuese ku një person (siduket nga Shqipëria) tallet me ligjerimet e Hoxhallarëve Shqiptarë, Bashkësitë Islame në Tiranë, Prishtinë dhe Shkup ende asgjë nuk kan ndërmarë kundrejt këtyre faqeve Islamofobe të cilit…