Close

Përtype hidhërimin dhe fito lumturinë

Gjashtëdhjetë vjet martesë asnjëri nuk kishte fshehur asgjë prej tjetrit.   Ishin të lumtur, duheshin pa masë, ndihmoheshin me njëri – tjetrin; mes tyre nuk kishte fshehtësi. Por gruaja (e plakur tani më) ruante një sëndukë, e ndërkohë, e kishte paralajmëruar burrin që të mos e hap dhe të mos pyet se çfarë ka në…

Gastriti Nervoz dhe Djegia e Stomakut – Si Ndikon Stresi Dhe Çfarë Duhet Të Bëni

Të kesh probleme me tretjen kronike të krijon një shqetësim të përhershëm. Të hash pa vetëdije, të mbyllesh në vete, të tentosh të kontrollosh gjithçka, këto janë disa nga sjelljet të cilat sinjalizojnë një fillimet e gastritit nervoz dhe refluksit. Sipas të dhënave, një nga proceset që lidhet drejtpërdrejt me cilësinë e shëndetit është pikërisht…