Close

Lajm shume i madh – U dhuruan 4 banesa pernjeher, me vlere mbi 140mij euro.

Lajm shume i madh Perveç mua dhe Jetonit, ne foto i shihni edhe 4 pale çelesa U dhuruan 4 banesa pernjeher veç nga ky person Dy banesa jane nga 72 m2 dhe dy tjera nga 42 m2 Vlera e tyre eshte mbi 140 mije euro Donator eshte Jeton Krivanjeva nga Shkupi dhe banesat jane ne Shkup O Zot, shperbleje Jetonin dhe te gjithe bamiresit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *