Close

Iftar i organizuar për mrekulli në Prishtinë 2018 (Pamje të bukura)

Ky ëshhtë iftari që me siguri asnjëherë nuk mbahet mend të jetë organizuar në një hapërsirë publike kaq masive në Prishtinë.

 

Iftari u mbajt në sheshin “Zahir Pajaziti” dhe se të ftuar ishin 500 përsona.

Në të morën pjesë edhe ushtarë të KFOR-it turk dhe atij italian, kishte poashtu pjesëtarë të ushtrisë në ardhje të Republikës së Kosovës.

Ky iftar u organizuar nga bamirës nga Katari.

Shihni disa pamje të bukura: