Close

Hoxhë Halil Kastrati: 42 është numri i banesave dhe shtëpive të dhuruara brenda Ramazanit

Në një status hoxhë Kastrati deklarohet:

Elhamdulilah, e kemi tejkalu numrin

Vetem ne Ramazan

42 eshte numri i banesave dhe shtepive

Per me teper pas pak nje video me detaje

Bamires, faleminderit shume qe na keni besuar
Zoti kurr mos ju humbte dhe ju shperblefte ne kete bote dhe ne boten tjeter

Zoti ju shperblefte te gjitheve

Ne nuk do te ndalemi, do te vazhdojme se bashku !!!”