Close

Hoxhë Halil Kastrati: +20 SHTËPI PRITET TË NDËRTOHEN NË PRIZREN NË BASHKËPUNIM ME KOMUNËN

Hoxhë Halil Kastrati në një publikim në facebook deklarn:

“Memorandum bashkepunimi

Kete vite ( 2018 ) edhe 20 shtepia vetem ne Komunen e Prizrenit

Dita e sodit filloj me viziten e kryetarit te Prizrenit ne selin tone z. Mytaher Haskuka

Sot u nenshkrua edhe nje memorandum bashkepunimi me komunen e Prizrenit per ndertimin e 20 shtepive per familjet nevojtare ne kete komune deri ne perfundim te ketij viti

Po ndertohen 20 shtepi, po behen me strehe 20 familje ne komunen e Prizrenit

Familjet qe do te perfitojne strehim do te perzgjedhen nga nje komision i perbashket nga komuna dhe nga Jetimat e Ballkanit

Per secilin familje komuna do te ndan material ndertimor ne vlere prej 5 mije eurove kurse pjesen tjeter deri ne çelesa ne dore do ta kryen Jetimat e Ballkanit

Realizimi i ketij projekti shpresojme dhe besojme te nise menjeher pas Ramazanit

Faleminderit te gjjtheve, Bamires Zoti ju shperblefte!” përfundon hoxha i mirënjohur!