Close

Mbledhja e parë për Asociacionin, mbahet në veri?!

Mbledhja e parë për Asociacionin, mbahet në veri?! Strukturat administrative të katër komunave veriore të Kosovës do t’i ofrojnë mbështetje Ekipit menaxhues për formimin e Asociacionit apo Bashkësisë së komunave me shumicë serbe. Pajtimi për një gjë të tillë është arritur në mbledhjen e Ekipit menaxhues me kryetarët e katër komunave të veriut të Kosovës…

SHBA mbyll bazën e saj kryesore në Bagdad?!

SHBA mbyll bazën e saj kryesore në Bagdad?! Është shpërbërë baza kryesore e forcave të operacioneve tokësore të cilat udhëhiqen nga SHBA-të në Bagdad të Irakut, transmeton Anadolu Agency (AA). Në një deklaratë me shkrim nga Task Forca e Përbashkët e Kombinuar – Operacioni Vendosmëria e Natyrshme. Theksohet se sot me një ceremoni zyrtare në…

Rama: Turqia s’përbën kërcënim për ne – Erdogani e përcolli shpalljen e pavarësisë së Kosovës ‘live’ nga zyra e tij?!

Rama: Turqia s’përbën kërcënim për ne – Erdogani e përcolli shpalljen e pavarësisë së Kosovës ‘live’ nga zyra e tij?! Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se raportet me Turqinë nuk përbëjnë asnjë lloj kërcënimi. Në një intervistë për “Ora News”, Rama, duke komentuar deklaratat e David Phillips, ekspert i politikës së jashtme në…

Profesori turk në Prishtinë: ju tregoj madhështinë e Ferid Pashës të Vlorajve në Perandorinë Osmane?!

Profesori turk në Prishtinë: ju tregoj madhështinë e Ferid Pashës të Vlorajve në Perandorinë Osmane?! Instituti Kosovar për studime sociale “Gnosis” ka organizuar një ligjëratë me temë “Familja Vlora në dokumentet arkivore osmane” nga Prof. Dr. Abdulhamit Kirmizi. “Jam i lumtur që gjendem në Kosovë, por me vjen pak turp që nuk mund të ligjërojë…

Lufto me stresin sipas mënyrës pejgamberike?!

Lufto me stresin sipas mënyrës pejgamberike?! Jeta është e mbushur plot me strese dhe secili prej nesh është i ekspozuar një lloji shtypjeje. Presioni psikik në vetvete nuk është i dëmshëm, por mënyra se si ballafaqohemi me këto presione ndonjëherë është e gabuar. Njerëzit nuk janë njëlloj rezistentë në vështirësi dhe në presione psikike. Disa…