Close

Hoxhë Halil Kastrati – Personaliteti i vitit 2017

Personaliteti i vitit 2017

Halil Kastrati – Simboli i humanizmit

Derë më derë, lagje për lagje, qytet më qytet.
Çdo ditë larg familjes edhe pse nuk është pa familje.
Sepse tashmë është bërë pjesë e rëndësishme e mijëra familjeve anekënd trojeve shqiptare.
Ai është shpresë, është optimizëm, është besim, është buzëqeshje, është gëzim, është lumturi, është krenari.
I thjeshtë, i qetë, bujar, i këndshëm dhe mbi të gjitha punëtor i palodhshëm.
E kush mund të meritoj më shumë sesa një njeri që ka gëzuar mijëra jetimë.
Një njeri që ka sjellë lumturi tek dhjetëra-mijëra skamnorë.
Një njeri që ka sjellë gëzim tek miliona shqiptare që e përcjellin anekënd botës.

AI ËSHTË I MREKULLUESHËM!
Pa diskutim, ikonë e bamirësisë:

#HaliliPersonalitetiVitit2017

Shpërndajeni këtë shkrim nëpër profilet e juaja të gjithë ju, që ky njeri ju ka sjellë lot gëzimi.
#HaliliPersonalitetiVitit2017