Close

Video/ “Një nga ëndrrat e mia është të lë muzikën dhe të bëhem…” –

Një nga ëndrrat e mia në këtë jetë është të lë muzikën dhe të bëhem hoxhë, kjo ka qenë deklarata e këngtarit Muharrem Ameti në emisonin “Zonë e Lirë” që i ka habitur të gjithë.