Close

(Video) Donatorët muslimanë e bejnë me shtëpi, i krishteri u thotë “Allahu u shperbleftë”

Donatorët muslimanë e bejnë me shtëpi, i krishteri u thotë “Allahu u shperbleftë”.

Familja e Marijan Bibaj nga Gjakova behet me shtepi te re

Emocione gezimi / E gezofshi shtepien e reFamilja 3 anetareshe e Marijan Bibaj nga Gjakova behet me shtepi te reShikoje / Shperndaje

Posted by Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit on Friday, December 29, 2017

 

Familja 3 anetareshe e Marijan Bibaj nga Gjakova behet me shtepi te re. Kjo erdhi ne saje te angazhimit te shoqates “Jetimat e Ballkanit” ne krye me hoxhen Halil Kastrati.

Kastrati ka ndare fotografite dhe videon ne Facebook, ku edhte shkruan: “E gezofsh banesen e re Marijan Bibaj me bashkeshorten Zojen dhe vajzen Gabriela nga Gjakova

E veçanta e kesaj te Premte eshte se ishte bashke me ne, humoristi i mirenjohur Sevdai Radogoshi”.

Ndersa e vecanta e kesaj vepre eshte se kesaj familje te krishtere i kane ndihmuar donatoret kosovar musliman. Ne fund te videos, perfituesi i baneses se re degjohet duke i thene hoxhes “Allahu ju shperblefte”. /MESAZHI/