Close

Familja llapjane falë gjakun familjes dukagjinase në xhami

Familja llapjane falë gjakun familjes dukagjinase në xhami

Sot në Xhaminë “Zejnullah Blakçori” në Letanc të Podujevës, familja Behrami nga Letanci, fali gjakun e birit të tyre Selimit, të vrarë në vitin 2001 nga familja Brahimaj nga rrethi i Gjakovës, njofton Llapi.info.

Ishte pikërisht haxhi Qazim Behrami ai që në emër të familjes Behrami shtriu dorën e pajtimit familjes Brahimaj dhe e fali gjakun e vëllaut të tij, Selimit.

Ky gjest u përshendet nga imami i Xhamisë Zejnullah Blakçoripor edhe xhemati i shumtë prezent.

Imami gjithashtu falënderoi Ismet Abdullahun, i cili ishte ndërmjetësues dhe arriti të pajtojë këto dy famile.