Close

Pranohen në Spitale të Lënduarit me Mjete Plasëse

Pranohen në Spitale të Lënduarit me Mjete Plasëse Në Prishinë një qytetar 43-vjeçar është dërguar për trajtim mjekësor në QKUK pas lëndimeve që ka marrë nga mjetet piroteknike. Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Bajram Krasniqi. Sipas Policisë, lëndimet e këtij qytetari janë të lehta. Zëdhënësi Krasniqi ka treguar edhe…

Hoxhë Halil Kastrati – Personaliteti i vitit 2017

Personaliteti i vitit 2017 Halil Kastrati – Simboli i humanizmit Derë më derë, lagje për lagje, qytet më qytet. Çdo ditë larg familjes edhe pse nuk është pa familje. Sepse tashmë është bërë pjesë e rëndësishme e mijëra familjeve anekënd trojeve shqiptare. Ai është shpresë, është optimizëm, është besim, është buzëqeshje, është gëzim, është lumturi,…

Skandali shqiptar: Dekoratomani Sulejman Rexhepi turpërohet keq

“Diplomatë ndërkombëtarë” tashmë të akuzuar si manipulatorë, shitës të “dokumenteve e mirënjohjeve false” si dhe për seks afera, më në fund zbresin edhe në Shkup. Këtu sjellin “mirënjohje” të presidentit amerikan fantazmë. Ai i vërteti nuk ka lajthitur deri në atë derexhe. Kështu, Sulejman Rexhepi mbushë gjoksin “me dekorata” e të punësuarit ngelin pa rroga.…