Close

Ish deputetja Labinotë Demi, reagim kundër ambasadorit antiisiamist në Londër

REAGIMI I ASHPËR I ISH-DEPUTETËS NDAJ DEKLARATËS SË AMBASADORIT PËR ISLAMIN Ish-deputetja në Kuvendin e Kosovës, Labinotë Demi-Murtezi ka reaguar ashpër ndaj intervistës që ambasadori i Kosovës në Britaninë e Madhe Lirim Graiçevci e ka dhënë dje ndaj një mediumi në Britani. Murtezi përmes një shkrimi në llogarinë e saj në Facebook ka thënë se…

EJAKULIMI I HERSHËM, SËMUNDJA SEKSUALE DHE MJEKIMI (+16)

EJAKULIMI I HERSHËM, SËMUNDJA SEKSUALE DHE MJEKIMI (+16) DEFINICIONI Është pothuajse e pamundur për të marrë një përkufizim të saktë ejakulimit parakohshem: atë që disa çifte e konsiderojnë një gjatësi të kënaqshme të raportit seksual munde të jetë shumë e papërshtatshme për të tjerët. Në vitin 2006 Kongresi i Shoqërisë Evropiane për Mjekesine seksuale ,ne…

Çaji nga hithi

Çaji nga hithi Me siguri se shumica prej nesh frikësohemi nga hithrat, por ja qe ato janë shume te dobishme për organizmin e njeriut. Përdorimi i kësaj bime gjatë periudhës së pranverës ndihmon në pastrimin e gjakut dhe te të sëmurët me anemi. Këshillohet që gjatë kësaj kohe të konsumohet sa më shpesh bima e…