Close

KU MË DËRGOI XHELOZIA?

Një vajzë e cila jeton në një harem në Mekë, rrëfen dhe thotë: Brenda haremit në Mekë, vërejta një plakë që falej, qante dhe i ngrinte duart duke e lutur Allahun. Më herët nuk kisha parë dikë sikur kjo plakë. Prandaj, më lindi kureshtja që të shkoj, të ulem pranë saj dhe ta pyes për…

Gazeta më e madhe zvicerane shkruan për humanistin Halil Kastrati!

Gazeta më madhe zvicerane ‘Blick’ ka shkruar për një ndihmë humanitare që reperi gjerman me emrin Kollegah (Felic Blume) në bashkëpunim me Halil Kastratin nga Organizata Humanitare ‘Jetimat e Ballkanit’ ia bënë familjes 10 anëtarësh në fshatin Koretin të Kamenicës. Të lodhur nga varfëria, familja befasohet nga Kollegah dhe Halil Kastrati të cilët ndihmuan familjen…

Ky produkt për fëmijë që shitet online, është me përmbajtje Derri, bëni kujdes!

Ky produkt për fëmijë që shitet online, është me përmbajtje derri, bëni kujdes! Mungesa e kontrolleve të rregullta nga institucionet gjegjëse, ka bërë që shumë artikuj të shiten pa asnjë llogari. Në raste të caktuara janë mashtrime ordinere, që sigurisht barrën e bartë konsumatori i cili ende u beson reklamave fiktive. Një nga produktet që…

“Islamic Relief Kosova” gjatë vitit ndihmoi mijëra familje kosovare, projekte edhe për dimër

“Islamic Relief” është një nga organizatat më të njohura të bamirësisë në botë. Kjo organizatë e ka selinë edhe në Kosovë ku ka ndihmuar mijëra familje kosovare, si në shkollim, vendbanim, mjekim, ushqime e tj. E përgatitur me staf profesional, kjo organizatë vazhdimisht realizon projekte bamirësie, ku janë të listuara mijëra familje që u është…

A ke dhuruar akoma sadaka për trupin tënd?

A ke dhuruar akoma sadaka për trupin tënd? Transmetohet nga Ebu Dherri(Allahu qoftë i kënaqur me të)që i Dërguari(paqja dhe bekimi i Allahut qofte mbi të)ka thënë: ” Cdo mëngjesë për çdo nyje të trupit të njeriut duhet dhënë sadaka, andaj çdo tesbih (subhanall-llah) është sadaka, çdo tahmid (el-hamdulilah) është sadaka, çdo tehlil (la ilahe…