Close

Kurz: Të ndalen menjëherë negociatat e anëtarësimit të Turqisë në BE

Kancelari austriak Sebastian Kurz është i mendimit se Bashkimi Europian duhet të mbyllë negociatat e pranimit me Turqinë dhe të mendojë një tjetër lloj bashkëpunimi me Ankaranë zyrtare. Negociatat mes BE-së dhe Turqisë duhet ta ndalojnë menjëherë, shprehet Kurz në një intervistë pë gazetën greke “Kathimerini”. Sipas tij, ky hap duhet të zëvedësohet me vendosjen…