Close

Qytetarët e Maqedonisë do të linin vendin, për një punë në Perëndim (VIDEO)

Punëdhënësit gjermane, sot me anë të një konference për media do t’iu drejtohen qytetarëve të Maqedonisë, lidhur me mundësitë e punësimit në Gjermani. Elvira Memeti nga Opportunity Center thotë se kushtet e këqija të punës dhe papunësia e madhe bëjnë që të rinjtë të kërkojnë një zgjidhje tjetër. “Qendra jonë ofron punësim për të gjitha…

Partitë politike nuk tregojnë nga i marrin dhe as si i shpenzojnë paratë

Transparenca rreth burimeve dhe shpenzimeve financiare të partive politike në Kosovë, vazhdon të mbetet kërkesë e Komisionit Evropian, e cila është përsëritur edhe në Raportin e Progresit të publikuar ditë më parë. Partitë politike thuhet të kenë vazhduar të mos i bëjnë publike raportet e tyre financiare, ashtu siç edhe është paraparë me Ligjin për…

Sapo Të Lexoni Këtë, Nuk Do Ti Hidhni Kurre Dhembet E Femijeve.Ja Pse Ju Nevojiten

Humbja e dhëmbëve të qumështit tek një fëmijë mund të jetë një gjë emocionuese. Studimet e fundit shkencore kanë zbuluar se mbajtja e dhëmbëve të foshnjave mund të kenë përfitime shumë të rëndësishme shëndetësore që mund t’i ndihmojnë fëmijët tuaj në vitet e ardhshme. Dhëmbët e foshnjave përmbajnë qeliza burimore brenda pulpës së dhëmbëve. Qelizat…

Mëkatet e popujve të zhdukur

‘Cdo mëkat nga mëkatet është trashëgimi e një populli nga popujt e zhdukur prej Allahut’ – Homoseksualiteti është trashëgimi nga populli Lutit. – Marrja e të drejtës me tepricë dhe kthimi i saj me pakicë është trashëgimi prej popullit të Shuajbit. – Mendjemadhësia në tokë dhe prishja e saj ( me vepra të këqija )…